Driving Strategy to success

Wilt u in het dynamische tuinbouwcluster een toonaangevende rol spelen?

Bent u op zoek naar de optimale strategie voor uw bedrijf, passend bij de markt en uw organisatie?

Wilt u de strategie omzetten in een succesvolle resultaatgerichte onderneming?

[masterslider alias=”ms-1″]

[masterslider alias=”ms-1-1″]

[masterslider alias=”ms-1-1-1″]

Excelleren in strategie, organisatie en finance voor ondernemers en organisaties in de wereldwijde tuinbouwsector


Hillenraad Partners stelt bedrijven in staat betere beslissingen te nemen. Het oplossen van strategische vraagstukken en vinden van nieuwe wegen is wat ons drijft. Wij delen met onze klanten de gedrevenheid om voorop te blijven lopen. Basis voor het advies van Hillenraad Partners is onze kennis en ervaring in de praktijk en meer dan 15 jaar onderzoek naar dé succesfactoren van koploperbedrijven.

Purpose

Dat wat de Hillenraad Partners drijft


Wij zijn uw bron van vernieuwing, omdat wij onderzoekend, vindingrijk en praktisch zijn. U inspireren om nieuwe wegen te ontdekken en nieuwe mogelijkheden te creëren, daar worden wij blij van.

Onze grootste drijfveer: grondige kennis van tuinbouw, tuinbouwondernemingen en de tuinbouwsector koppelen aan wat er buiten de sector gebeurt en uw onderneming sterker kan maken.

Het plezier om samen kansen in de markt te ontdekken, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en mensen te laten excelleren in hun rol. Iedere dag weer een uitdaging.

Wij willen bouwen aan een tuinbouw van wereldklasse omdat wij tuinbouw ademen. Het zijn onze wortels, het is onze bron en we weten dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Groeien, bloeien en snoeien. Ieder seizoen opnieuw. Altijd in beweging. Nooit hetzelfde. Echte mensen, echte producten, met oneindig veel mogelijkheden. Dat is ondernemen.

Services

De expertise en diensten van Hillenraad Partners


Strategie

Strategie is in de kern het aanpassen van uw onderneming op veranderende omstandigheden.  Ontwikkelingen duiden. Scenario’s ontwikkelen. Keuzes maken en veranderen. Dat is ons vak.

Organisatie

Ontwerpen, opbouwen en ontwikkelen van organisaties die de mensen in staat stellen hun ambities te realiseren en de mogelijkheid geven om te groeien. Daarin zijn wij thuis.

Finance

Winst is de resultante van ondernemen en vereist een scherp inzicht in processen, kentallen, performance en de optimale financiële structuur van uw onderneming. Wij bieden dit inzicht.

Advies

Vraagstukken oplossen voor ondernemers daar waar de beschikbare kennis en kunde om extra expertise van buiten vraagt. Weloverwogen keuzes maken op basis van deskundigheid en een frisse blik.

Coaching & training

Het beste naar boven brengen bij directie, managers en teams om de gewenste veranderdoelen te bereiken. Gericht visie, inzicht en vaardigheden ontwikkelen om te kunnen excelleren. Individueel en in groepstrajecten.

Projecten

Uitvoering geven aan tijdelijke projecten die buiten de kennis, kunde en capaciteit van de opdrachtgever vallen. Van gedegen projectinitiatie tot projectleiding of interim management met scherpe focus op resultaat.

Team

Het kernteam van Hillenraad Partners


Martien Penning

Managing partner

Hans van den Ende

Managing partner

Jaap Stolze

Associate partner

Ondernemers wachten niet tot morgen


<ul><li><h1><i class="glyphicon fa fa-home"></i>Bezoek ons</h1><p>ABC Westland 127<br />2685 DB Poeldijk</p></li><li><h1><i class="fa fa-envelope"></i>Mail ons</h1><p><a href="mailto:connect@hillenraadpartners.nl">connect@hillenraadpartners.nl </a></p></li><li><h1><i class="fa fa-phone"></i>Bel ons</h1><p>+31 174 610 438</p></li><li><h1><i class="fa fa-twitter"></i>Volg ons</h1><p><a href="https://twitter.com/hillenraad" target="_blank">@hillenraad</a></p><h1><i class="fa fa-newspaper-o"></i>Ontvang onze nieuwsbrief</h1><p><a href="mailto:connect@hillenraadpartners.nl">connect@hillenraadpartners.nl </a></p></li><li><h1><i class="fa fa-address-card"></i>Stuur ons een kaartje</h1><p><a href="mailto:connect@hillenraadpartners.nl">connect@hillenraadpartners.nl </a></p></li><li><h1><i class="fa fa-comments"></i>Referenties op aanvraag</h1><p><a href="mailto:connect@hillenraadpartners.nl.nl">connect@hillenraadpartners.nl </a></p><h1> </h1> <h1> </h1> <h1><a href="http://hillenraad100.nl" target="_blank" style="color:#fff;"><img style="margin-bottom:-20px; margin-right:20px;" src="https://hillenraadpartners.nl/wp-content/uploads/2016/10/Naar-Hillenraad100-2.png" width="50" height="54" alt=""/>Naar Hillenraad100</a></h1> </li></ul>

 

 

Hillenraad Partners

ABC Westland 127
2685 DB Poeldijk
<center>© Copyright <!--?php echo date("Y");?--> Hillenraad Partners</center>