Hillenraad Academy – Programma 2019 – Q2 en Q3

Hillenraad Academy organiseert unieke programma’s en bijeenkomsten voor ontwikkelende ondernemers, directie en management in het tuinbouwcluster. We stomen de leiders van de toekomst klaar door verbinding te leggen met nieuwe, grensverleggende ontwikkelingen en kennis van buiten de sector.

Op het programma voor de komende maanden:

 • 19-20 juni – Go Exponential! LSU Praktijkprogramma voor leidinggevenden
  Voor alle leidinggevenden die de vaardigheden willen beheersen die horen bij deze tijden van snel opkomende nieuwe technologieën en disruptie. Met de exponentiële bril die zij na dit programma op hebben én de daarbij behorende Lean Startup tools, vergroten hun persoonlijke effectiviteit én de innovatiekracht van de onderneming. Aan dit programma nemen directieleden, managers en specialisten deel. Dat doen zij individueel of in teams van maximaal 4 personen per bedrijf.
  Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 8,5!
 • 27 juni – Ajax data-gedreven naar ongekend succes!
  Onze community neemt met Hillenraad Academy een kijkje in de keuken bij Ajax. Het succes van de voetbalclub is ongekend, maar komt niet zomaar uit de lucht vallen. Achter de schermen werkt Ajax al jaren aan het data-gedreven ontwikkelen van spelers en tactiek. Met de finale in de Champions League én flinke opwaardering van de transferprijs van de spelersgroep als tastbare resultaten. De training over dit ‘data driven’ businessmodel voor ondernemers uit de Flowers & Food staat onder leiding van de Chief Information Officer van Ajax.
  NB. Deze bijeenkomst is exclusief voor deelnemers aan de programma’s van Hillenraad Academy die zijn verenigd in onze LSU Community in Flowers & Food.
 • 25-27 september – Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden
  Exponentieel Leiderschap is hét ‘Executive Leadership Program’ dat directieleden en ondernemers in de tuinbouw klaarstoomt voor de 21e exponentiële eeuw. Dit doen we met de kennis van exponentiële ontwikkelingen van Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations, en exceptionele gastsprekers die zorgvuldig worden gekoppeld aan de tuinbouwpraktijk door Hillenraad Partners. Aan deelname gaat een nulmeting vooraf van ieder deelnemend bedrijf langs de exponentiële maatlat. Het eindresultaat is een maatwerk aanpak voor uw organisatie.Deelnemers over dit programma:
  Þ Arjan Koppert – Koppert Biological Systems ‘Veel inzichten opgedaan over hoe de vernieuwende exponentiële kijk op onze organisatie toe te passen. Leerzame discussies met collega’s uit de Flowers & Food, begeleid door zeer inspirerende sprekers/trainers die dit zelf ook toepassen!’
  Þ Gert-Jan van Staalduinen – Logiqs BV ‘Drie exceptionele topdagen met inspiratie, energie en doelgerichte stappen voor exponentiële groei. Een must voor strategische beslissers in de tuinbouw!’
  Þ Karin van der Eijk – VDE Plant/Intenz ‘Waanzinnig intensief. Intrigerend van begin tot eind. Nog lang na-gestuiterd en vol ideeën aan de slag!’

Meedoen met Hillenraad Academy?
Iedereen die vooruit wil en nieuwe wegen wil ontdekken meld zich nu aan via connect@hillenraadpartners.nl

Tip: Colland Arbeidsmarkt vergoedt een substantieel deel van de opleidingskosten van deelnemers aan onze programma’s.