Driving strategy to success

Wilt u in het dynamische tuinbouwcluster een toonaangevende rol spelen?

Bent u op zoek naar de optimale strategie voor uw bedrijf? Een strategie die past bij de markt en uw organisatie?

Wilt u uw strategie omzetten in een succesvolle en resultaatgerichte onderneming?

Hilltopics

Expertcomité Hillenraad100 heeft nieuwe voorzitter

Expertcomité Hillenraad100 heeft nieuwe voorzitter

Het Expertcomité van de Hillenraad100 heeft een belangrijke rol bij de totstandkoming van de ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouw. Dit comité, van deskundige specialisten krijgt Rinke Zonneveld als nieuwe voorzitter.

Lees meer
De waarde van de tuinbouwsector voor Nederland

De waarde van de tuinbouwsector voor Nederland

Het bestaansrecht van de glastuinbouw in Nederland staat steeds vaker ter discussie. Critici stellen dat de sector hier geen toekomst heeft. We gaan in 2024 bedrijven langs de meetlat leggen en beoordelen wat hun waarde is voor Nederland en de maatschappij.

Lees meer
Hans van den Ende vertrekt bij Hillenraad Partners

Hans van den Ende vertrekt bij Hillenraad Partners

Na jarenlange, uiterst plezierige samenwerking heeft Hans van den Ende besloten afscheid te nemen van Hillenraad-partners. Hans was in 2011 de eerste partner die Hillenraad kwam versterken en hij heeft in de afgelopen jaren veel voor ons en onze relaties betekend.

Lees meer
Nico Grootendorst van Evanthia:

Nico Grootendorst van Evanthia:

“Aan meepraters heb ik niks. Als ondernemer heb je juist behoefte aan iemand die je een spiegel voorhoudt. Iemand die je sterke en zwakke kanten ziet en durft te benoemen. Want dát brengt je verder. Daarom ben ik blij met Hillenraad Partners. We voeren stevige gesprekken en omdat ik weet dat de adviseurs met beide benen in de tuinbouw staan, hecht ik veel waarde aan hun oordeel”, aldus Nico Grootendorst, directeur-eigenaar en oprichter van Evanthia.

Lees meer
Hillenraad100 viert 20-jarig bestaan

Hillenraad100 viert 20-jarig bestaan

Dit jaar verschijnt de twintigste editie van de Hillenraad100 en inmiddels is de lijst niet meer weg te denken uit de sector. “De ranking heeft de tuinbouw op de kaart gezet en competitiever gemaakt” weet Martien Penning, ‘mister Hillenraad100’. “Vermelding op deze lijst kan veel betekenen voor een onderneming. Ik hoor vaak terug dat het bijdraagt aan de nationale en internationale zichtbaarheid en dat het helpt om talenten te werven. En dat laatste wordt steeds belangrijker en uitdagender.”

Lees meer
Ondernemers gaan in gesprek met politici

Ondernemers gaan in gesprek met politici

De organisatie van de conventie heeft politici uitgenodigd van zes politieke partijen, waaronder Pieter Grinwis van de ChristenUnie, Joris Thijssen van PvdA/GL en Peter Valstar van de VVD. De ondernemers die de dilemma’s schetsen zijn bij het thema Arbeid Frans de Vogel van Genson Groep, Bert van Ruijven van Arcadia bij het thema Energie en bij het thema Publieke opinie deelt Adriëlle Dankier van Nature’s Pride hun dilemma.

Lees meer
Horti Convention: Politiek café en boeiende sprekers

Horti Convention: Politiek café en boeiende sprekers

Op 2 november is de Hillenraad Horti Convention: ‘Hoe krijgen we de tuinbouw hoog op de politieke agenda én hoe krijgen we de politiek hoog op de agenda bij leidende tuinbouwondernemers?’ In een politiek café komen politici én ondernemers aan het woord over energie, arbeid en publieke opinie. Het evenement is exclusief voor de Hillenraad100 topondernemers in de tuinbouw.

Lees meer
Thomas de Haas, partner van Hillenraad Partners

Thomas de Haas, partner van Hillenraad Partners

Thomas de Haas is sinds begin 2023 volledig partner van Hillenraad Partners. In een terugblik op de eerste drie jaar bij Hillenraad Partners vertelt hij nog dagelijks aangenaam verrast te worden door de schat aan kennis en ervaring van Hillenraad, het uitgebreide netwerk en het creatieve en ondernemende vermogen. “Wij doen mooie en relevante projecten met toonaangevende ondernemers die we helpen…

Lees meer

Ondernemers wachten niet tot morgen


Adresgegevens

ABC Westland 127
2685 DB Poeldijk

Contactgegevens

+31 174 610 438
info@hillenraadpartners.nl

Neem contact op

Mail ons