Hillenraad Academy – Programma 2019 – Q1

Hillenraad Academy organiseert ook het komende jaar weer unieke programma’s voor ontwikkelende ondernemers, directie en management in het tuinbouwcluster. We stomen de leiders klaar van bedrijven die ook in de 21e eeuw toonaangevend willen zijn en leggen verbinding met nieuwe, grensverleggende ontwikkelingen en kennis van buiten de sector.

Voor het eerste kwartaal van 2019 staan op het programma:

 • 17 januari – Sensoring in Flowers & Food – High Tech Campus Eindhoven
  Donderdag 17 januari trappen we het nieuwe jaar af met een bezoek van de Hillenraad Academy Alumni aan het Holst Centre op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit R&D-centrum is dé plek om de laatste toepassingen op het gebied van sensortechnologie te ervaren.
  NB. Deze bijeenkomst is exclusief voor deelnemers aan de programma’s van Hillenraad Academy die zijn verenigd in de LSU Community Flowers & Food.
 • 14-15 februari LSU-Praktijkprogramma voor leidinggevenden – Going Exponential!
  Dit dynamische 2-daagse LSU-praktijkprogramma is een must voor leidinggevenden die de werkmethodes en vaardigheden willen beheersen die passen bij deze tijd van disruptieve innovatie en snelle ontwikkelingen. Met de kennis van Lean Startup-tools en de exponentiële bril die zij na dit programma op hebben, vergroten zij hun persoonlijke effectiviteit én de innovatiekracht van uw bedrijf. Aan dit programma nemen leidinggevenden deel, individueel of in teams van maximaal 5 personen per bedrijf.Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 8,5!
 • 21-23 maart – Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden
  Exponentieel Leiderschap is hét Executive Leadership Program dat directieleden en ondernemers in de tuinbouw klaarstoomt voor de 21e exponentiële eeuw. Met de kennis van exponentiële ontwikkelingen van Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations, optimaal gekoppeld aan de tuinbouwpraktijk door Hillenraad Partners. Aan deelname gaat een confronterende nulmeting vooraf van iedere deelnemer langs de exponentiële maatlat. Eindresultaat is een maatwerk aanpak voor uw organisatie.Deelnemers over dit programma:
  Þ Eduard Ter Laak – Ter Laak Orchids ‘Een kijk in de exponentiële wereld die je echt aan het denken zet én de praktische tools om binnen je bedrijf toe te passen’
  Þ Gert-Jan van Staalduinen – Logiqs BV ‘3 exceptionele topdagen met inspiratie, energie en doelgerichte stappen voor exponentiële groei. Een must voor strategische beslissers in de tuinbouw!’
  Þ Karin van der Eijk – VDE Plant/Intenz ‘Waanzinnig intensief. Intrigerend van begin tot eind. Nog lang na-gestuiterd en vol ideeën aan de slag!’

Meedoen met Hillenraad Academy?
Begin 2019 met een upgrade in kennis en vaardigheden en meld u nog dit jaar aan via connect@hillenraadpartners.nl

Tip: Colland Arbeidsmarkt vergoedt een substantieel deel van de opleidingskosten van deelnemers aan onze programma’s.