Driving Strategy to success

Wilt u in het dynamische tuinbouwcluster een toonaangevende rol spelen?

Bent u op zoek naar de optimale strategie voor uw bedrijf, passend bij de markt en uw organisatie?

Wilt u de strategie omzetten in een succesvolle resultaatgerichte onderneming?

Wilt u in het dynamische tuinbouwcluster van morgen een toonaangevende rol spelen?

Dat kan door gebruik te maken van onze expertise in strategie, organisatie, innovatie, performance en finance. Alles wat bijdraagt aan groei en ontwikkeling van uw onderneming.


Hillenraad Partners adviseert en begeleidt u in het maken van de juiste keuzes om uw ambitie te kunnen realiseren. Onze diepe kennis van de tuinbouw, uitgebreide netwerk en gespecialiseerde vakmensen staan tot uw beschikking. We gaan samen met u op zoek naar de leidende strategie voor het succes van uw organisatie.

Bieden uw bestaande activiteiten voldoende perspectief voor de toekomst? Op welke punten kan uw onderneming zich versterken? Tot wanneer is de koers bewaken de juiste keuze en wanneer moet je juist de koers verleggen? Het oplossen van deze strategische vraagstukken en samen met u vinden van nieuwe wegen is wat ons drijft. De strategie voor morgen vertaald in effectieve acties en praktische oplossingen voor vandaag.

Basis voor het advies van Hillenraad Partners is onze gespecialiseerde kennis, jarenlange praktijkervaring én het langlopende onderzoek naar dé succesfactoren van de toonaangevende ondernemingen in het tuinbouwcluster. Al 17 jaar begeleiden we ondernemingen en monitoren we de ontwikkelingen in het zeer dynamische tuinbouwcluster. Vanuit onze gedrevenheid om samen voorop te blijven lopen, zetten wij ons in om voor u het beste te bereiken.

Onze diensten

Waarvoor belt u Hillenraad Partners?


Strategie

Als het nodig is om de koers van uw onderneming aan te passen aan veranderende omstandigheden. We bouwen samen met u de brug van morgen naar vandaag. Samen met u een scherp beeld creëren van uw positie. Ontwikkelingen duiden. Scenario’s ontwikkelen. Keuzes maken voor de lange én korte termijn om uw ambities te kunnen realiseren. Dat is ons vak.

Organisatie

Om uw organisatie zo in te richten dat mensen optimaal kunnen functioneren en uw onderneming en medewerkers maximaal kunnen groeien. Onderneming én medewerkers samen hun ambities laten realiseren. Daarin zijn wij thuis.

Innovatie

U moet mee in de continue stroom van innovatie die de tuinbouw kenmerkt. We passen de laatste inzichten en innovatiemethodieken toe op uw onderneming. Met gerichte training en een praktische aanpak maken we grote en kleine bedrijven innovatiever. Voor veel van onze klanten is dit de basis geweest voor hernieuwde groei, juist in tijden van verandering. Voor u nieuwe wegen, voor ons bekend terrein.

Performance

Voor een scherp inzicht in de performance van uw onderneming en processen, met de juiste kentallen en systemen voor een optimale besturing van uw bedrijf. Dat gaat verder dan alleen meten. Met behulp van data analyse en kunstmatige intelligentie bieden wij inzicht en vinden de sleutel voor het verbeteren van de performance van uw onderneming. Samen de lat hoger leggen.

Finance

Van het inrichten van de optimale financiële structuur voor uw onderneming, tot het aan de juiste knoppen draaien van uw business model. Hoe krijgt u de juiste financiële kentallen in beeld? Welke financiering past bij uw strategie en marktomstandigheden? Hoe creëert u het vermogen om te groeien, bancair of via een investeringsmaatschappij? En wat als allianties, samenwerkingsverbanden, fusie of overname in beeld komen om uw ambitie te realiseren? Het verschil maken we onder de streep.

Wat wij u bieden

De expertise en diensten van Hillenraad Partners


Advies op maat

Wanneer het beantwoorden van uw ondernemingsvraag een gedegen aanpak vereist, met de gespecialiseerd deskundigheid en jarenlange praktische ervaring, met bewezen effectieve methodes én met een frisse blik van buiten. Op de toekomst gericht én praktisch advies vertaald in een concrete aanpak. Al sinds 2003 de kern van ons

Coaching & training

Directie, managers of teams professioneel ontwikkelen in kennis, houding en gedrag om zo uw doelen sneller te kunnen bereiken in lijn met de gekozen strategie. Gericht visie, inzicht en vaardigheden ontwikkelen om te kunnen excelleren én presteren. Individueel of in groepsverband. Sinds 2011 een belangrijke service om strategie aan het werk te zetten en uw onderneming bij te sturen.

Interim management & projecten

Voor nieuwe tijdelijke activiteiten waarvoor bij u intern nog de kennis, kunde en capaciteit ontbreekt. Van het opstarten van projecten tot projectleiding en interim management. Meebouwen aan uw onderneming door hier tijdelijk deel van uit te maken. Ook hierin hebben we in de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt met onze klanten.

Ons DNA

Wat u van ons kunt verwachten


U uitdagen en inspireren om u in staat te stellen om nieuwe wegen te ontdekken, nieuwe mogelijkheden te creëren én te benutten. Dat is wat ons kenmerkt. Als geen ander zijn wij in staat om uw strategische vragen samen met u op te lossen door onze diepe en brede sectorkennis, vindingrijk en praktische aanpak.

Onze grootste drijfveer: de grondige kennis en inzicht in het tuinbouw cluster, met de specifieke marktdynamiek en de spelbepalende tuinbouwondernemingen, koppelen aan wat uw onderneming sterker kan maken.

Het aanstekelijk enthousiasme om samen met u kansen in de markt te ontdekken, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en mensen te laten uitblinken in hun rol. Iedere dag weer. Voorbereid op morgen.

Groeien, bloeien én snoeien. Ieder seizoen opnieuw. Altijd in beweging. Nooit hetzelfde. Een sector met authentieke mensen, echte versproducten en met oneindig veel mogelijkheden.

Wij bouwen graag samen met u aan een tuinbouw van wereldklasse.

 

Martien Penning

Managing partner

Vindingrijke strateeg met scherp oog voor kansen en oplossingen

Hans van den Ende

Managing partner

Ervaren strateeg die visie vertaalt naar organisatie en realisatie

Cees Uitbeijerse

Partner

Implementatie strategieadvies op domeinen Corporate Finance en CFO diensten

Thomas de Haas

Partner

Zijn diepgaande en begrijpelijke analyse maken heldere besluiten en acties mogelijk

Filip van Zon

Associate partner

Messcherpe strategische analyses die keuzes eenvoudiger maken

Martijn van Noort

Associate partner

Brengt bedrijven in beweging met zijn ervaring en excecutiekracht

Merel Verwaal

Business consultant 

Kijkt vanuit het klantperspectief naar strategie, innovatie en interne processen.

Saskia Verstraate

Stille kracht op de achtergrond

Ondernemers wachten niet tot morgen


  • Bezoek ons

  • ABC Westland 127
  • 2685 DB Poeldijk
  • Mail ons

 • Mail ons

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Stuur ons een kaartje

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Referenties op aanvraag