Driving Strategy to success

Wilt u in het dynamische tuinbouwcluster een toonaangevende rol spelen?

Bent u op zoek naar de optimale strategie voor uw bedrijf, passend bij de markt en uw organisatie?

Wilt u de strategie omzetten in een succesvolle resultaatgerichte onderneming?

Ontdek onze expertise in strategie, organisatie, innovatie, performance en finance, gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming.


Hillenraad Partners adviseert en begeleidt u in het maken van de juiste keuzes om uw ambitie te kunnen realiseren. Onze diepe kennis van de tuinbouw, uitgebreide netwerk en gespecialiseerde vakmensen staan tot uw beschikking. We gaan samen met u op zoek naar de leidende strategie voor het succes van uw onderneming en vertalen deze in effectieve acties en praktische oplossingen voor vandaag én morgen.

Basis voor het advies van Hillenraad Partners is onze gespecialiseerde kennis, jarenlange praktijkervaring én het langlopende onderzoek naar dé succesfactoren van de toonaangevende ondernemingen in het tuinbouwcluster. Al 20 jaar begeleiden we ondernemingen en monitoren we de ontwikkelingen in het zeer dynamische tuinbouwcluster.

Vanuit onze gedrevenheid om samen voorop te blijven lopen, zetten wij ons in om voor u het beste te bereiken.

Onze diensten

Waarvoor belt u Hillenraad Partners?

Ontdek onze expertise in strategie, organisatie, innovatie, performance en finance, gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming.


Uw data-driven strategie

Pas de koers van uw onderneming aan op veranderende omstandigheden. Samen met uw organisatie creëren wij een scherp beeld van uw positie. Een eigentijdse data-driven analyse gebaseerd op de feiten. Ontwikkelingen duiden en scenario’s verkennen. Daarmee bepalen we de strategische opties voor de korte én lange termijn om uw ambities succesvol te kunnen realiseren. Dat is ons vak.

Uw betrokken en wendbare organisatie

Samen met uw team verbeteren wij uw organisatie zodat mensen optimaal kunnen functioneren en daarmee uw onderneming en medewerkers maximaal kunnen groeien. Onderneming én medewerkers samen hun ambities laten realiseren voor een maximaal resultaat. Daarin zijn wij thuis.

Uw grensverleggende innovatie

De tuinbouw is groot geworden door continue innovatie. Dat vraagt inzicht in technologie en de toepassing van de laatste innovatiemethodieken voor uw onderneming. Met gerichte training en een praktische aanpak maken we grote en kleine bedrijven innovatiever. Daarmee leggen we de basis voor hernieuwde groei, juist in tijden van verandering. Voor ons bekend terrein.

Uw continue monitoring van de performance

Succes staat of valt met een scherp inzicht in de performance van uw onderneming en processen en met de juiste kentallen en systemen voor een optimale besturing van uw bedrijf. Met behulp van data analyse en kunstmatige intelligentie bieden wij inzicht en vinden de sleutel voor het continu verbeteren van de performance van uw onderneming. Samen de lat hoger leggen.

Uw optimale structuur en financiering

Een optimale financiële structuur voor uw onderneming geeft ruimte om te ondernemen. Samen met u bepalen we de juiste financiering passend bij uw strategie en de marktomstandigheden. Vermogen om te kunnen groeien, bancair of via een investeringsmaatschappij. Structureren van allianties, samenwerkingsverbanden en fusie of overnames. Het verschil maken we onder de streep.

Wat wij u bieden

De expertise en diensten van Hillenraad Partners


Onze core business: de tuinbouw sector in al zijn dimensies

Groeien, bloeien én snoeien. Ieder seizoen opnieuw. Altijd in beweging. Nooit hetzelfde. Een sector met authentieke mensen, echte versproducten en met oneindig veel mogelijkheden. Veerkracht en relevantie voor de wereld.

Onze kernwaarden

Inspireren
Impact maken
Integrale benadering
Integer handelen

Ons DNA

Ontdek onze expertise in strategie, organisatie, innovatie, performance en finance, gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming.

Wat u van ons kunt verwachten


Verbinden

Samen de verbinding leggen met als gezamenlijke drijfveer de wens om de tuinbouw van vandaag morgen nóg beter te maken. Delen van kennis, inzicht, expertise én netwerk om samen te bouwen aan een relevant toekomst perspectief voor u, uw onderneming en de sector.

Verdiepen

Elkaar uitdagen en inspireren om nieuwe wegen te ontdekken, nieuwe mogelijkheden te creëren én te benutten. Op zoek naar de business drivers die uw onderneming succesvoller kunnen maken. De ambities, de mensen, de feiten, de ontwikkelingen en de kansen. Begrijpen wat er speelt binnen en buiten uw onderneming.

Verbeteren

Aan de slag met aanstekelijk enthousiasme, vindingrijk en met een praktische aanpak. Kansen in de markt te benutten, mensen laten uitblinken in hun rol, grenzen verleggen. Iedere dag weer. Voorbereid op morgen door vandaag te handelen.

 

Martien Penning

Managing partner

Vindingrijke strateeg met scherp oog voor kansen en oplossingen

Hans van den Ende

Managing partner

Ervaren strateeg die visie vertaalt naar organisatie en realisatie

Cees Uitbeijerse

Partner

Implementatie strategieadvies op domeinen Corporate Finance en CFO diensten

Thomas de Haas

Partner

Zijn diepgaande en begrijpelijke analyse maken heldere besluiten en acties mogelijk

Filip van Zon

Associate partner

Messcherpe strategische analyses die keuzes eenvoudiger maken

Martijn van Noort

Associate partner

Brengt bedrijven in beweging met zijn ervaring en excecutiekracht

Merel Verwaal

Business consultant 

Kijkt vanuit het klantperspectief naar strategie, innovatie en interne processen.

Saskia Verstraate

Stille kracht op de achtergrond

Ondernemers wachten niet tot morgen


  • Bezoek ons

  • ABC Westland 127
  • 2685 DB Poeldijk
  • Mail ons

 • Mail ons

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Stuur ons een kaartje

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Referenties op aanvraag