Innovation & Leadership Courses in Horti Business

Hillenraad Academy is dé plek voor ondernemers, directieleden, managers, leidinggevenden en specialisten die willen groeien als innovatief leider in de Horti Business.

Doe mee aan onze activiteiten en ontwikkel zo jouw capaciteiten en impact als beslisser en vernieuwer in jouw bedrijf en omgeving.


Hillenraad Academy organiseert trainingen, programma’s en bijeenkomsten voor beslissers in bedrijven die vooruit willen. Vanuit onze diepgaande kennis van de tuinbouwketen weten we effectief verbinding te maken tussen de praktijk van alledag en grensverleggende ontwikkelingen in technologie, markt en organisatie van buiten de sector.

We vergroten de impact van ondernemingen in de tuinbouw door het ontwikkelen van leiders en hun leiderschapskwaliteiten.

Academy activiteiten

Daarvoor belt u Hillenraad Academy!


Regeneratief Leiderschap in flowers & food

Regeneratief Leiderschap in flowers & food

Ongelijke verdeling van welvaart, overbevolking, klimaatverandering, uitputting van natuurlijke grondstoffen, verlies aan biodiversiteit… De wereld staat voor grote uitdagingen, die juist voor Nederlandse tuinbouwondernemingen nieuwe kansen bieden om voorop te lopen.

Lees meer
Leiden met perspectief

Leiden met perspectief

De coronacrisis heeft ons geleerd dat dingen heel snel kunnen veranderen wanneer dat moet. Onder het motto ‘never waste a good crisis’ ga je in deze unieke leiderschapstraining van één dag aan de slag met de kansen die kunnen zorgen voor blijvende positieve verandering in jouw bedrijf. Leer van de crisis én van leiders die hun bedrijven succesvol blijvend veranderden.

Lees meer
10 x effectiever in 2 dagen met LSU

10 x effectiever in 2 dagen met LSU

Leidinggevenden en specialisten krijgen de vaardigheden en tools mee die gebruikt worden door dé nieuwe lichting disruptieve bedrijven en succesvolle startups en scaleups. Leer de impact van nieuwe technologie en nieuwe manieren van organiseren op je bedrijf en werk te doorzien én deze te benutten in dit compacte tweedaagse programma. Als deelnemer vergroot je daarmee je persoonlijke effectiviteit én innovatiekracht op spectaculaire wijze. Meedoen kan individueel of in teams tot 4 personen per onderneming.

Lees meer
LSU Meetup2023

LSU Meetup2023

Tientallen professionals namen al deel aan het 2-daagse Lean Startup-programma van Hillenraad Academy. Voor deze groep LSU-alumni organiseren we in eind oktober een exclusieve terugkomdag bij één van dé startup hotspots in Rotterdam.

Lees meer
Inspiratie van AI bij Ajax tot Salesforce online

Inspiratie van AI bij Ajax tot Salesforce online

Directieleden en ondernemers die deelnemen aan onze Executive Programs gericht op innovatie en exponentiële ontwikkelingen, zijn direct óók lid van de ExO-Community in Flowers & Food. Voor deze groep van tientallen vernieuwers uit de tuinbouwtop, organiseren we regelmatig niet te missen bijeenkomsten.

Lees meer
Impact door maatwerk

Impact door maatwerk

Wil je als onderneming een specifieke eigen aanpak om de benodigde impact en resultaat op het gebied van leiderschap en innovatie te bereiken? Hillenraad Academy biedt in-company maatwerk programma’s helemaal toegespitst op de vraag en behoefte van jouw organisatie.

Lees meer

Hillenraad Academy programma’s

Anderen over de programma’s van Hillenraad Academy:


Verbreden en verleggen jouw horizon

 

Zijn inspirerend, leerzaam tot life-changing

 

Leggen verbinding met nieuwe baanbrekende ontwikkelingen en netwerken

 

Vinden plaats in verrassende en inspirerende settings

 

Bieden kennis en tools om direct in de praktijk toe te passen

 

Ondernemers wachten niet tot morgen


  • Bezoek ons

  • ABC Westland 127
  • 2685 DB Poeldijk
  • Mail ons

 • Mail ons

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Stuur ons een kaartje

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Referenties op aanvraag

Hillenraad Partners

ABC Westland 127 2685 DB Poeldijk