Hillenraad Academy voor innovatie en leiderschap

Knaagt het gevoel dat dingen in jouw bedrijf anders kunnen, maar weet je niet wat of hoe? Denk je af en toe te werken volgens ingesleten patronen, die wel eens achterhaald zouden kunnen zijn? Vraag je je af hoe ChatGPT niet alleen Google, maar ook jouw werk kan gaan raken…?

Misschien is het dan wel tijd om in actie te komen. Hillenraad Academy leert je de bedreigingen van innovatie om te zetten in kansen. In maatwerksessies tot open trainingen, helpen we beslissers in de tuinbouw om nieuwe wegen te ontdekken én bewandelen.

Met onze programma’s ontwikkel je de visie, vaardigheden en veerkracht die nodig zijn om tijdig te veranderen, vernieuwen en zo relevant te blijven. Ondernemers tot en met leidinggevenden en specialisten uit ieder vakgebied kunnen meedoen, individueel of in teamverband.

Is het voor jouw gevoel tijd om in actie te komen, dan hebben we voor jou de volgende opties:

  • Innovatietour – Voor iedereen die in teamverband in 1 dag tijd de blik wil verruimen vanuit een op maat gesneden benchmark van innovaties in jouw specifieke werkveld in de internationale tuinbouw;
  • Cursus versneld innoveren – Voor leidinggevenden die hun blik willen verruimen én nieuwe manieren van werken willen aanleren in een 2-daagse training met deelnemers vanuit meerdere bedrijven;
  • Programma Regeneratief Leiderschap in Flowers & Food – Een 4-daagse inspiratiereis naar Stockholm voor ondernemers en directieleden in de tuinbouw die zich willen verzekeren van een duurzame toekomst van hun bedrijf.

Wil je een eerste stap zetten naar verandering en vernieuwing? Vraag dan info aan over de optie(s) van jouw voorkeur via info@hillenraadpartners.nl. Wij helpen je graag met al onze kennis en kunde bij de volgende stap in jouw ontwikkeling als vernieuwend leider.