Hillenraad100 op 4 november bij speciaal evenement

Het was weer een grote uitdaging om de Hillenraad100 samen te stellen. Zeker dit jaar, want hoe weeg je in het model de effecten van Covid en hoe ga je om met het gure economische klimaat. Juist in onzekere tijden is het belangrijk ontwikkelingen te duiden en dat is de opgave met de Hillenraad100: het monitoren van de stand in het land. De nieuwe Hillenraad100 besteedt daarom extra veel aandacht aan de context van de wereld om ons heen. Of het nu gaat over samenwerken, geopolitiek, op- en afschalen of het omgaan met de uitdaging van deze tijd. En dat heeft ook invloed op de publicatie.

Met het oog op de actuele ontwikkelingen vinden wij dit jaar een uitbundig Hortigala van het Jaar in black tie niet passend voor de bekendmaking van de nieuwste Hillenraad100. De tuinbouw staat voor grote uitdagingen en moet opnieuw haar veerkracht tonen. Daarom organiseren we voor de meest toonaangevende ondernemingen in de sector een sterk inhoudelijk programma. Tijdens deze avond onderstrepen we de ambities voor de avond en voor de sector met de Hillenraad Horti Convention.

Hillenraad Horti Convention
Tijdens de Hillenraad Horti Convention op vrijdagavond 4 november a.s. ontdekken we met de top van het tuinbouwbedrijfsleven nieuwe wegen om als sector gezamenlijk sterker uit de crisis te komen. Aan de hand van gesprekken met toonaangevende leiders, experts en ondernemers laten we zien dat ondanks alles de tuinbouw springlevend is. Onze sector is immers relevanter dan ooit. We maken aantrekkelijke en veilige producten die bijdragen aan gezondheid en welzijn van miljoenen consumenten. En dat ook nog eens op een duurzame, efficiënte en effectieve wijze, met een optimaal gebruik van grondstoffen, energie en menskracht.

Dit is het lonkend perspectief! We gaan de bakens verzetten. Wij hebben er alle vertrouwen in dat juist de meest toonaangevende ondernemingen in de tuinbouw met hun gezamenlijke inspanning, oplossingsgerichtheid en veerkracht kunnen zorgen voor een uiterst relevante sector die herboren uit deze crisis zal komen. Daarvoor leggen we de basis tijdens deze inspirerende Conventie.

Het nieuwe Hillenraad100 magazine
Na de bekendmaking op de Hillenraad Horti Convention verspreiden we net als andere jaren het magazine breed in én buiten de sector. Ook jij kunt de Hillenraad100 gratis ophalen in onze informatiestand op de Royal FloraHolland Trade Fair van 9 tot en met 11 november in Aalsmeer. Ook kun je de Hillenraad100 via Hillenraad100.nl bestellen. Uiteraard zijn wij ook dit jaar benieuwd naar de reacties en bouwen we vol vertrouwen samen met jou verder aan een tuinbouw van wereldklasse.