Merel Verwaal nieuwe business consultant bij Hillenraad

Hillenraad Partners groeit door. We zijn dan ook trots dat Merel Verwaal onze geledingen komt versterken als business consultant. Merel is met haar creatieve, analytische en didactische vaardigheden een waardevolle aanvulling op ons team van professionele en gedreven experts. Zij heeft ervaring als consultant in diverse bedrijfstakken. Ook was zij procesmanager en product-owner in een toonaangevend AGF bedrijf. Hierdoor heeft zij brede ervaring op het gebied van organisatieverandering, procesverbetering, operational excellence en performance improvement.

Merel studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit in Delft. In deze studie kon zij haar creativiteit en haar exacte talenten combineren. Zij studeerde af in de richting ‘Strategic Product Design’. Tijdens haar studie werkte zij als docent natuurkunde op onder andere haar oude middelbare school. Na haar studie begon Merel als consultant bij een gerenommeerd adviesbureau in Laren. Dat gaf haar de mogelijkheid om kennis te maken met diverse bedrijfstakken. Tijdens een opdracht bij een grote AGF-onderneming ontstond de affiniteit voor deze toonaangevende sector.

Analyseren en oplossen van complexe vragen
Na een aantal jaar als consultant maakte Merel de overstap naar haar favoriete sector. Zij werkte als procesmanager en stuurde het datateam aan. Daarbij was zij met haar team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van operationele rapportages/business intelligence.

‘Wat mij aanspreekt in de sector is de dynamiek van versproducten, de bevlogenheid van de mensen die er werken en de uitdagingen waar de sector de komende jaren voor staat, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Ik lever graag een bijdrage aan het analyseren en oplossen van de complexe vraagstukken van onze klanten.’

Vanuit de klant
Haar analytisch vermogen, creativiteit en relevante ervaring op het gebied van business intelligence maken Merel Verwaal de ideale partner voor het analyseren en inzichtelijk maken van de vraagstukken van onze klanten en het aandragen van een oplossing daarvoor. Zij kijkt vanuit het klantperspectief naar strategie, innovatie en interne processen. Zij past die kennis toe bij het ontwerpen en optimaliseren van processen en bij de inrichting van stuurinformatie. Daarnaast heeft zij ervaring met het aansturen en begeleiden van teams.

Merel Verwaal zet haar kennis en ervaring graag in voor de tuinbouwsector in het algemeen en de klanten van Hillenraad Partners in het bijzonder. Klik hier en neem contact op met Merel om te verkennen wat zij voor uw organisatie kan betekenen.