In Stockholm met IKEA en Rob de Wijk werken aan een weerbare onderneming

Van 18 tot en met 21 juni organiseert Hillenraad Academy het programma ‘Regenerative Leadership in Flowers & Food’ in Stockholm. Leiders van toonaangevende ondernemingen in de Nederlandse tuinbouw leren hoe te bouwen aan een gezonde toekomst, rekening houdend met alle uitdagingen die deze bijzondere tijd kenmerken.

Welke keuzes maak je in tijden van hoge energieprijzen, schaarste aan talent en van geopolitieke spanningen. Naast presentaties van duurzaamheidsexperts van IKEA tot de next-gen organisaties uit de Zweedse gaming industry, gaat Rob de Wijk met ons fysiek aan tafel om de impact van geopolitiek op onze positie als Nederlandse tuinbouw te duiden.

Perfecte decor voor transformatie in persoonlijk leiderschap
We maken deze reis naar Stockholm met een complementaire groep ondernemers en directeuren die met elkaar willen werken aan nieuwe perspectieven op een gezonde toekomst in Food & Flowers. Het sociaal-maatschappelijke model van Zweden en de indrukwekkende natuur bieden het perfecte decor voor een transformatie in persoonlijk leiderschap. Met inzichten en kennis die helpen bij het maken van steeds complexere tot mogelijk radicale keuzes in onze sector.

Nog 3 plekken beschikbaar
In het mooie deelnemersveld zijn er nog drie plekken beschikbaar voor ambitieuze ondernemers die hun visie willen verrijken met de laatste inzichten en een relevant netwerk. Past dit in jouw / uw ondernemingsagenda? Hans van den Ende vertelt u graag meer over de deelnemers en het programma. Bel: 06-48374322, of mail hansvandenende@hillenraadpartners.nl.