Cees Uitbeijerse nieuwe partner Hillenraad Partners

Hillenraad Partners, de groeistrateeg en boardroom adviseur voor de Horti-, Agri- en Foodsector, groeit mee met de professionalisering van de sector en is trots Cees Uitbeijerse als partner te verwelkomen. Cees richt zich specifiek op de implementatie van het strategieadvies van Hillenraad op de onderdelen Corporate Finance en CFO diensten.

Eerder werkte Cees jarenlang als registeraccountant/adviseur bij BDO Accountants & Adviseurs voor een zeer brede klantengroep in de Agri- en Foodsector. Ook was Cees binnen BDO jarenlang voorzitter van de branchegroep Flowers & Food. Daarnaast vervulde hij vaak een adviserende rol aan directies en management bij complexe, financieel bedrijfseconomische vraagstukken. Verder is Cees vanaf de start van de Hillenraad100 lid van het Expertcomité en op dit moment actief in verschillende bestuursfunctie binnen het Westlandse bedrijfs- en verenigingsleven.

Financieel strategische vraagstukken

‘Voor mij is het partnership bij Hillenraad Partners een logische stap omdat zij echt de go to partner zijn voor strategische, organisatorische en daaraan gerelateerde  financiële vraagstukken in Horti, Agri & Food. Mijn kennis en relatienetwerk sluit naadloos bij hen aan. Als controlerend accountant werd de ruimte voor het geven van financieel advies steeds beperkter, terwijl de vraag van de klant steeds sterker werd. Mijn uitdaging is om het financiële adviesdomein van Hillenraad Partners nadrukkelijker op de kaart te zetten door er duidelijke invulling aan te geven. Ik verheug me er op blijvend actief te zijn in deze prachtige sector’, aldus Uitbeijerse.

Met zijn praktische instelling, sterk analytisch vermogen en jarenlange ervaring als financieel specialist in de sector, is Cees een goede gesprekspartner voor een breed scala aan financieel strategische vraagstukken. Denk hierbij aan M&A strategie, financieringsvraagstukken en het helpen ontwikkelen van de financiële functie van een onderneming tot een volwaardige business partner van het management.

Contact

Meer weten over Cees en opnieuw of nader kennis met hem maken?