Martijn van Noort onze nieuwe partner in executiekracht

Het bekende gezegde ‘culture eats strategy for breakfast’ is een gevleugeld begrip. Een goed strategie- of organisatieplan ontwikkelen is één, de organisatie in beweging krijgen door naast de reguliere werkzaamheden ook nog de nieuwe strategische opgaven uit te voeren vraagt aandacht, capaciteit en aansturing. Daar wilden we graag een passend antwoord voor aan kunnen bieden. Dat is gelukt.

Hillenraad groeit hard door en daarom zijn we trots te kunnen melden dat we met Martijn van Noort een nieuwe activiteit zijn gestart op het gebied van interim management. Dit als antwoord op de groeiende vraag naar meer intensieve betrokkenheid in de uitvoeringsfase van strategie- en organisatieontwikkeling. 

Martijn is voor velen een bekend gezicht. De kwekerszoon opgegroeid in de Bollenstreek is opgeleid als bedrijfskundige waarbij hij het ondernemerschap met de welbekende paplepel kreeg toegediend. Na ruim zeven jaar bij Intratuin geleerd te hebben altijd vanuit de consument te denken en op jonge leeftijd de kans gekregen te hebben een organisatie te leiden, maakte hij de overstap naar een groepsmaatschappij. Daar leerde hij op diverse borden tegelijk te schaken in zowel de retail, productie en operatie, handel en export in heel Europa. Als directeur en medeaandeelhouder reisde hij Europa door op bezoek bij vele internationale retailers en zusterbedrijven.

Tijdens zijn directeurschap heeft hij leiding mogen geven aan diverse directie- en managementteams in uiteenlopende landen. Hij heeft veel ervaring opgedaan in strategietrajecten, overnames, integraties, reorganisaties en tal van veranderingen binnen verschillende (familie-)bedrijven.

Zijn -zoals hij het zelf omschrijft- ‘gezond boerenverstand’ combineert hij met een grote hoeveelheid marktervaring, organisatiekennis en een scherp waarnemend vermogen. Een strategie vertalen in praktische behapbare stappen is wat hem betreft noodzakelijk om succes te behalen. Maar ook als de situatie vraagt om een ingrijpende reorganisatie met complexe keuzes is Martijn diegene die niet weg loopt, maar juist rust en overzicht bewaart. Dit heeft hij gedaan zowel in de rol van algemeen directeur alsmede als rechterhand van directeurs/ondernemers.

Martijn is inzetbaar voor een breed scala aan (interim-) opdrachten die uw organisatie in beweging brengen. U kunt geheel vrijblijvend kennismaken met deze veelzijdige (interim-) directeur. Graag drinkt hij met u een kop koffie.

Bekijk hier Martijn zijn LinkedIn voor meer informatie over hem en zijn ervaringsgebieden.