Nieuw licht op leiderschap in Stockholm

Januari 2022 was de meest zonloze januari ooit, een symbolische afsluiting van de donkere COVID-periode. In de post-corona periode die aanbreekt, gaan wij met Hillenraad Academy weer volop aan de slag met ondernemers en directies om een nieuw licht te werpen op de kracht van hun bedrijf en hun persoonlijk leiderschap. Want ook na de pandemie blijft de toekomst vol onzekerheden. Een zonnige toekomst kan er alleen komen wanneer we beter voor onze kwetsbare wereld gaan zorgen en de juiste keuzes gaan maken.

Het programma Regeneratief Leiderschap in Flowers & Food ontwikkelden we speciaal voor leiders in de tuinbouw. Het biedt dé schakel die het licht laat schijnen op een duurzame toekomst. Met topsprekers en een groep aansprekende deelnemers in een meerdaagse programma van 18 tot en met 21 juni 2022 op een unieke locatie in Stockholm. Het programma biedt kennis en inzicht in dé bouwstenen voor een toekomstbestendige regeneratieve strategie en organisatie. Met deelnemers die bouwen aan een waardegedreven ecosysteem van gelijkgestemden.

Van beste ván de wereld naar beste vóór de wereld

Het programma Regeneratief Leiderschap maakt juni 2022 de meest zonnige maand juni ooit. Deelnemers aan het programma nemen we mee naar Stockholm. We ervaren de kracht van het licht rond de viering van het Midzomerfeest in Zweden. En niet alleen het licht brengt ons naar Stockholm. We ontdekken waarom de stad ‘unicorn breeding ground’ van Europa is en voorloper in tech, social en food. Je maakt kennis met het bijzondere Zweedse sociaal-economische model. Je beleeft hoe IKEA regeneratief bouwt aan een gezonde toekomst. Je duikt in de wereld van hippe tech-organisaties als Spotify en Minecraft. En je vindt antwoorden op vragen over persoonlijke groei en ontwikkeling als mens in relatie tot de alom aanwezige indrukwekkende natuur.

De juiste keuzes voor een zonnige toekomst leer je maken in een baanbrekend en onvergetelijk programma rondom de viering van het licht op de langste dag. In een transformatieprogramma met een zorgvuldig samengestelde groep van ondernemers en directieleden van bedrijven uit de flowers- & foodsector. Leiders die hun bedrijf en het Nederlandse tuinbouwcluster ontwikkelen van beste ván de wereld tot beste vóór de wereld!

Interesse om mee te reizen naar het licht om te ontdekken hoe de beste vóór de wereld te worden? hansvandenende@hillenraadpartners.nl