Regeneratief Leiderschap in flowers & food

Ongelijke verdeling van welvaart, overbevolking, klimaatverandering, uitputting van natuurlijke grondstoffen, verlies aan biodiversiteit… De wereld staat voor grote uitdagingen, die juist voor Nederlandse tuinbouwondernemingen nieuwe kansen bieden om voorop te lopen.

Wil je jouw manier van ondernemen transformeren naar een aanpak die is gericht op herstel van de aarde en van het sociaal en economisch evenwicht? Wil je de stap maken van beste ván de wereld naar beste vóór de wereld? Tijdens een 4-daagse ontdekkingsreis naar Stockholm, de ‘unicorn breeding ground’ van Europa en voorloper in tech, social en food, ontdek je alle aspecten van regeneratief leiderschap.

4-daagse Stockholm:

  • Bouwstenen en technologieën voor een regeneratieve organisatie
  • Persoonlijke inzichten en tools voor regeneratief leiderschap
  • Inspirerende bedrijfsbezoeken, sprekers en interactie
  • Gepland: 19 t/m 22 juni 2023
  • Complementair gezelschap ondernemers en directieleden uit flowers & food
  • Partner: Stockholm Resilience Centre (EAT foundation, documentaire Breaking Bounderies)

Stuur mij meer info

Ik heb interesse in dit programma en wil graag weten wat er voor mij(n organisatie) mogelijk is.