Thomas de Haas – nieuwe associate partner

We zijn trots te kunnen melden dat Thomas de Haas onlangs is toegetreden als associate partner bij Hillenraad Partners. Hij is een stevige aanvulling op ons team. Thomas bouwt met ons mee om te groeien samen met onze klanten in de advisering bij hun complexe vraagstukken.

Thomas heeft een brede ervaring in het adviseren van directies en management in strategische vraagstukken, van meerjarenstrategie, investeringsafweging tot due diligence. Ook op het vlak van het verbeteren van de operatie, procesverbetering en van data analytics ondersteunt hij bedrijven met een hands-on benadering. Zijn focus hierbij is het doorvertalen van analyses, ideeën en inzichten tot concrete acties en resultaten. Hoewel opgeleid als procestechnoloog, heeft hij jarenlang ervaring in Telecom & IT en consulting. Thomas was onder meer werkzaam voor de Boston Consulting Group en voor 2008 in diverse functies in de Telecom.