Martien geaccrediteerd als Register Marketeer

Onlangs verwierf Martien Penning de accreditatie als Register Marketeer. Het is een erkenning en proeve van vakbekwaamheid die gebaseerd is op een gedegen opleiding, vele jaren relevante marketingervaring en bijbehorende resultaten. Na een registratieprocedure en assessment is Martien recentelijk opgenomen in het NIMA diplomaregister.

Sinds 1992 kent NIMA de internationaal erkende titel Register Marketeer toe aan topmarketeers op hoog strategisch niveau. NIMA is hiertoe geaccrediteerd door de European Marketing Confederation (EMC) in Brussel. Zowel voor binnenlandse als buitenlandse bedrijven staat de titel Register Marketeer garant voor zeer brede en actuele kennis en ervaring op strategisch marketingniveau. In Nederland zijn ongeveer 130 mensen Register Marketeer (RM).

Meer over Martien Penning