Hillenraad Partners treed toe tot ROA

Hillenraad Partners treedt begin maart 2021 toe tot de Raad van Organisatie Adviseurs (ROA). Voor dit lidmaatschap bij deze branchevereniging is gekozen om de kwaliteit van de dienstverlening nog verder te verbeteren. Als experts in de tuinbouwsector is Hillenraad Partners trots om vanaf heden hun kennis van het adviesvak verder te ontwikkelen met gerenommeerde collega-bureaus als onder andere PwC, Accenture en Leeuwendaal.

De activiteiten van de ROA zijn erop gericht om het organisatieadvies-vak voortdurend verder te professionaliseren en de kwaliteit van het advies continu te verbeteren. De daarbij passende gedragscode van ROA, dat aangesloten bureaus aan hun klanten deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig en professioneel onafhankelijk advies van hoge kwaliteit bieden, past Hillenraad Partners goed.

Katalysator in groei

Onze klanten groeien in omvang en kwaliteit. Door ons aan te sluiten bij de top van onze eigen branchegenoten, verwachten wij beslissers in de tuinbouw nog beter te kunnen ondersteunen bij vraagstukken op het snijvlak van strategie, organisatie en financiering. Onze ambitie is het verder bouwen aan bedrijven in een krachtig tuinbouwcluster met een sterke positie op de internationale markt met betere businessmodellen. Hillenraad Partners is daarin de katalysator van groei en verandering op basis van deskundig expertadvies.