Hillenraad TECH50: Een waardige prijs verdient een waardige uitreiking!

Heel concreet is Corona een voorbeeld van de eerder door Hillenraad100 benoemde VUCA-wereld. We zitten in een complexe,  volatiele tijd, vol onzekerheden en duidelijk ambigu. Wie had eerder kunnen voorzien dat deze situatie zo van invloed is op de Food en Flower business. De grote uitdaging is om te blijven inspelen op de huidige én toekomstige ontwikkelingen.

Ook de HillenraadTech50 competitie deint mee op de woelige golven van Corona. Bij de eerste golf werd al besloten de competitie uit te stellen. De tweede golf overspoelt wederom onze  plannen. Dat is jammer, want het werken aan de Tech50 ranking en magazine is inspirerend en biedt aansprekende resultaten die je graag wereldkundig wilt maken. Het is een duiding van ontwikkelingen, een mooie erkenning voor de tech-bedrijven, maar vooral ook hét fotomoment in de tuinbouw.

Uitreiking in 2021

Dat fotomoment vraagt om spanning, interactie, plezier en gezamenlijkheid. Ervaring met online evenementen heeft tot nu toe bij Hillenraad nog zelden geleid tot een echt wow-moment. Het draait bij prijsuitreiking toch om de spanning en emotie tussen winnaar en publiek. De bekendmaking van de Hillenraad100 in de Ridderzaal in 2019 is hiervan een mooi voorbeeld. Klik hier voor de korte impressie van de bekendmaking van de Hillenraad100 – editie 2019. Dat een waardige prijs ook een waardige uitreiking verdient, heeft Hillenraad doen besluiten de TECH50-competitie uiteindelijk uit te stellen en te verplaatsen naar medio 2021. 

De brug van morgen naar vandaag

Hillenraad blijft tot de uitreiking medio 2021 niet stilzitten. In de komende maanden zal steeds één van de spraakmakende TECH50-kanshebbers in de spotlights staan via een blogpost en de speciale Tech50-website. Dit in aanloop naar de waardige bekendmaking en prijsuitreiking. In de komende maanden wordt steeds een tipje van de sluier opgelicht van toonaangevende, technologische kanshebbers. Want TECH heeft veel te bieden voor de tuinbouw!

Ook u kunt zich nog aanmelden via HillenraadTech50.nl

Keep you posted.