Demo samen corona proof koers kiezen

Covid-19 maakt het kiezen van koers en bepalen van de ondernemingsstrategie lastig. Naast de onvoorspelbaarheid van de effecten van het virus, kunnen directie- en managementteams bovendien niet met elkaar samenwerken zoals zij gewend zijn. Strategisch snel en effectief kunnen schakelen is in tijden van onzekerheid echter belangrijker dan ooit tevoren.

Met het nieuwe jaar in aantocht doen wij ons uiterste best om in deze lastige tijden het strategisch management  robuuster en effectiever te maken. We ontwikkelden daartoe de digitale OGSM-methode. Een simpele en doeltreffende ‘collaborative tool’ die een aantal van onze klanten  al met succes toepast. Het digitale OGSM Platform is een praktisch hulpmiddel dat bovendien complementair is aan de Strategie-boom en het Business Model Canvas, waar veel van onze klanten al jaren mee werken. Slim samenwerken in een digitale omgeving. Heb je interesse in een demo om te ervaren hoe deze aanpak kan helpen bij het samen koers kiezen én houden in onzekere tijden? Mail dan naar: connect@hillenraadpartners.nl