Herstart procedure HillenraadTech50

In januari 2020 werd vol trots het onderzoek voor de HillenraadTech50 gelanceerd, de speciale themaeditie van de Hillenraad100. Een themanummer over de kracht van innovatieve bedrijven in de tuinbouwsector die technologie als vertrekpunt hebben. Ondernemingen waren bij de start van het onderzoek voor de HillenraadTech50 getriggerd door de focus op technologie. De redactie en het productieteam waren in stelling gebracht voor een spetterende editie, maar de uitbraak van COVID-19 in Nederland dwong de zoektocht naar een laag pitje.

In de afgelopen maanden moest iedere onderneming op zijn eigen wijze invulling geven aan de noodzakelijke aanpassingen naar deze nieuwe werkelijkheid. Technologie en innovatie zijn daarbij belangrijker dan ooit tevoren. De roep om een Tech50, de finefleur van de technologieondernemingen in de tuinbouwsector, kan wel eens hét overzicht zijn in de zoektocht naar de juiste partners voor deze nieuwe tijd. Dit versterkt de motivatie van Hillenraad om het onderzoek de komende maanden weer op te starten, te verdiepen en te verbreden. Het onderzoek wordt daarom per 1 september vervolgd en bedrijven krijgen opnieuw de gelegenheid om zich alsnog aan te melden voor de competitie. Vanaf half oktober start de beoordeling voor de selectie van dé 50 meest aansprekende technologieondernemingen in de tuinbouwsector.

Tech50 redactie

De HillenraadTech50-redactie is een breed georiënteerde groep van jong talent van onder de 40. Zij zijn samen met Hillenraad op zoek naar de sterspelers in technologie van dit decennium. Het gaat daarbij om bedrijven die met technologie de toon zetten voor vernieuwing in de tuinbouwsector. Het kan daarbij gaan om genetica, productie, technologie, ICT, AI, vision, robotics, Vertical Farming, cloudoplossingen, etc. De resultaten van het onderzoek naar de Tech50 zullen op gepaste wijze én met gebruik van de laatste technologie aan de wereld worden gepresenteerd. Ook daarin wil Hillenraad een nieuwe standaard zetten.

Meer info en aanmelden kan via info@Hillenraad100.nl.