1, 2 of 3 dagen investeren in verandervermogen?

In deze onzekere tijden is het vermogen om je aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden belangrijker dan ooit. Maar waar en hoe begin je met het werken aan een meer crisis-bestendige versie van jouw bedrijf en jezelf?

Hillenraad Academy biedt hét antwoord met programma’s op het snijvlak van leiderschap en innovatie. Programma’s die jou in deze uitdagende periode de nodige kennis, inzichten en vaardigheden aanreiken om je verandervermogen en slagkracht te vergroten.

Aan jou de keuze om 1, 2 of 3 dagen te investeren in een vernieuwde versie van jouzelf door mee te doen aan één van onze drie programma’s.


1-dag Leiderschapstraining: benut de zekerheden van de toekomst!

Het motto ‘never waste a good crisis’ vormt het vertrekpunt van deze unieke leiderschapstraining van één volle dag. We gaan aan de slag met de zekerheden van de toekomst voor jouw bedrijf in relatie tot jouw effectiviteit als leider. In deze stoomcursus komen we tot een concrete aanpak om je bedrijfsstrategie te versterken en jouw persoonlijke kompas te herijken. Dé trends waarvan we in onzekere tijden zeker weten dat ze gaan doorzetten, vormen de basis voor de 2.0 versie van jouw onderneming en jouzelf!

Ik wil deze crisis benutten om beter te worden >>


2-dagen ® Lean Innovation Program ‘Go Exponential!’

Een compact tweedaags programma voor leidinggevenden en specialisten binnen alle bedrijfstypes. Je leert de impact op organisatie en werk van exponentiële ontwikkelingen van het coronavirus tot nieuwe technologieën, te doorzien én benutten. Je krijgt de vaardigheden en tools mee die gebruikt worden door dé nieuwe lichting disruptieve bedrijven, succesvolle startups en scale-ups. Je vergroot daarmee je persoonlijke effectiviteit én innovatiekracht op spectaculaire wijze. Deelnemen kan individueel of in teams tot 4 personen per onderneming.

N.B. Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 9,1!

Ik geef leiding of ben specialist en ontvang graag meer informatie >>


3-dagen Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden

In drie aaneengesloten enerverende dagen ontdek je in een selecte groep met topondernemers hoe de tuinbouw van de toekomst én je onderneming eruit gaat zien. Je ervaart de impact van bedreigende tot baanbrekende exponentiële ontwikkelingen en de sleutelrol die jij als leider speelt in het tijdig aanpassen van je organisatie. Naast Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations, bieden bijzondere gastsprekers vernieuwende inzichten die jou als leider beter in staat stellen succesvol te richting te kiezen. Dit programma is exclusief voor ondernemers en directieleden. Voorafgaand aan de driedaagse, starten we met een kritische nulmeting van ieder deelnemende onderneming langs de exponentiële maatlat.

Ik ben ondernemer of directie en ontvang graag meer informatie >>


Flexibele aanpak

Uiteraard hanteren we in al onze programma’s de geldende RIVM-richtlijnen. Vanwege de onzekerheid rondom deze richtlijnen en de relatief kleine groepen, hanteren wij dit jaar een flexibele aanpak. Dit betekent dat we locatie en data na aanmelding in afstemming met de deelnemers bepalen.

Je grenzen verleggen om een voorsprong op te bouwen?
Zet de eerste stap en meld je bij Hillenraad Academy.