Leiden met perspectief

De coronacrisis heeft ons geleerd dat dingen heel snel kunnen veranderen wanneer dat moet. Onder het motto ‘never waste a good crisis’ ga je in deze unieke leiderschapstraining van één dag aan de slag met de kansen die kunnen zorgen voor blijvende positieve verandering in jouw bedrijf. Leer van de crisis én van leiders die hun bedrijven succesvol blijvend veranderden.

Programma
In deze intensieve stoomcursus maak je een concrete aanpak om jouw strategie te versterken en je persoonlijke kompas te herijken. Op het programma onder andere:

  • Dé trends die door de coronacrisis veranderingen versnellen;
  • Versneld innoveren en digitaliseren in de 1,5 seconde samenleving;
  • Het upgraden van je businessmodel online;
  • Voorbeeldbedrijven die exponentieel veranderen en groeien;
  • Transformatie van jouw persoonlijk leiderschap.

De training biedt dé inzichten en beste handvatten uit bewezen methodieken als Lean Startup, Exponentieel organiseren en Dynamic Strategic Planning.

Doelgroep voor deze training
Ondernemers, directieleden en managers uit het tuinbouwcluster. Je wilt nieuwe perspectieven ontdekken voor de 2.0 versie van jouw onderneming en jouw persoonlijke effectiviteit in noodzakelijke veranderingen vergroten.

Cursusdata
De eerste edities van deze training vinden binnenkort plaats. Neem contact met ons op voor verdere informatie of reserveer direct een plek op een jou passende datum.

Stuur mij meer info

Ik heb interesse in dit programma en wil graag weten wat er voor mij(n organisatie) mogelijk is.