Maatwerk

Het is ons als geen ander bekend dat een onderneming ook een eigen aanpak kan wensen om de benodigde impact en resultaat op het gebied van leiderschap en innovatie te bereiken. Hillenraad Academy biedt daarom ook in-company maatwerk programma’s helemaal toegespitst op de vraag en behoefte van jouw organisatie.

We begeleiden teams van directie tot management en tot op projectniveau bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap en innovatie. Van trainingen waarin ze hun vaardigheden verbeteren en dezelfde taal en methodieken leren toe te passen tot het begeleiden van teams bij een specifieke opgave in innovatieproject tot en met strategische transformaties.

Stuur mij meer info

Ik heb interesse in dit programma en wil graag weten wat er voor mij(n organisatie) mogelijk is.

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen