Impact door maatwerk

Wil je als onderneming een specifieke eigen aanpak om de benodigde impact en resultaat op het gebied van leiderschap en innovatie te bereiken? Hillenraad Academy biedt in-company maatwerk programma’s helemaal toegespitst op de vraag en behoefte van jouw organisatie.

We begeleiden teams van directie tot management en op projectniveau, bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden op het snijvlak van leiderschap en innovatie. Van gerichte trainingen om snel en vakkundig vaardigheden te verbeteren en dezelfde taal en methodieken toe te leren passen, tot het begeleiden van teams in specifieke innovatieprojecten en strategische transformaties. Ook al is je vraag nog niet helder, we denken met onze kennis en ervaring graag met je mee.

Stuur mij meer info

Ik heb interesse in dit programma en wil graag weten wat er voor mij(n organisatie) mogelijk is.