Agenda Hillenraad Academy – voorjaar 2020

Hillenraad Academy vergroot de impact van ondernemingen in de tuinbouw door het ontwikkelen van leiders en hun leiderschapskwaliteiten. We organiseren trainingen, programma’s en bijeenkomsten voor beslissers. Vanuit onze diepgaande kennis van de tuinbouwpraktijk weten we effectief verbinding te maken met grensverleggende ontwikkelingen in technologie, markt en organisatie van buiten de sector.

Vergroot je impact en capaciteit en meld je aan voor onze activiteiten dit voorjaar!

Op de agenda voor de komende maanden:

Lean Innovation Program ‘Go Exponential!’ – 18 & 19 maart 2020
Dit compacte tweedaagse programma voor leidinggevenden en specialisten binnen alle type bedrijven, leert je de impact van nieuwe technologie op je bedrijf en werk te doorzien én te benutten. Deelnemers krijgen de vaardigheden en tools mee die gebruikt worden door dé nieuwe lichting disruptieve bedrijven en succesvolle startups en scaleups. Je vergroot daarmee je persoonlijke effectiviteit én innovatiekracht op spectaculaire wijze. Leer hoe zij dit doen en meld je aan individueel of in teams tot 4 personen per onderneming.

N.B. Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 9,1 !

Ik geef leiding of ben specialist en ontvang graag meer informatie >>

Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden – 1 t/m 3 april 2020
Op 1 april start wederom een editie van het unieke ‘Executive Leadership Program in Hortibusiness’. In 3 aaneengesloten enerverende dagen ontdek je in een selecte groep met topondernemers hoe de tuinbouw van de toekomst én jullie ondernemingen eruit gaan zien. Je ervaart de impact van baanbrekende exponentiële ontwikkelingen en de sleutelrol die jij hierin als leider speelt. Naast Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations, bieden bijzondere gastsprekers vernieuwende inzichten die jou als leider beter in staat stelt succesvol richting te kiezen in verschillende toekomstscenario. Dit programma is exclusief voor ondernemers en directieleden en start voorafgaand aan de driedaagse met een verhelderende nulmeting van ieder deelnemende onderneming langs de exponentiële maatlat.

Ik ben ondernemer of directielid en ontvang graag meer informatie >>

LSU Meetup2020 – 9 april 2020
Al meer dan 100 professionals uit het tuinbouwcluster namen deel aan het 2-daagse Lean Startup-programma van Hillenraad Academy. Voor deze unieke groep LSU-alumni organiseren we op 9 april een exclusieve terugkomdag bij één van dé startup hotspots in Rotterdam. Ervaringen uit de praktijk én inspiratie van gastsprekers op relevante thema’s staan garant voor de volgende stap in jouw ontwikkeling! Blijf bij de les en laat je inspireren.

Ik ben LSU-alumni en meld me aan >>

Groeien als kool in ecosystemen – 14 mei 2020
Op donderdag 14 mei bezoeken we één van de snelst groeiende bedrijven ter wereld. Een onderneming die talloze bedrijven van Rituals en Jumbo tot Amazon Web Services, faciliteert zodat zij kunnen groeien als kool. ‘Ieder bedrijf wordt een softwarebedrijf’ is een uitspraak vanuit Silicon Valley die óók op de tuinbouwsector van toepassing is. We brengen een bezoek aan het Amerikaanse Salesforce waar zij toelichten hoe een traditionele marktbenadering te transformeren tot een digitaal ecosysteem waarin groeien als kool mogelijk wordt!

N.B. Deze bijeenkomst is exclusief voor de leden van de ExO-Community in Flowers, Food & Agribusiness, het netwerk van directieleden en ondernemers rondom onze Executive Programs.

Ik ben lid van de ExO-Community en meld me aan >>

Je grenzen verleggen om een voorsprong op te bouwen? Zet de eerste stap en meld je bij Hillenraad Academy
connect@hillenraadpartners.nl