Hillenraad Academy stoomt leiders in de tuinbouw klaar voor de toekomst. We leggen praktische verbindingen met nieuwe ontwikkelingen en grensverleggende kennis van buiten de sector. Dit doen we door het organiseren van unieke trainingsprogramma’s en bijeenkomsten voor beslissers.

Hillenraad Academy kalender voor 2019 en 2020

25 november 2019
Pizza-sessie: AI in de praktijk: Case Productieplanning
Aan de hand van een actuele praktijkcase nemen professionele Data scientists je in 2 uur tijd mee in de wijze waarop kunstmatige intelligentie vandáág al voor bedrijven in het tuinbouwcluster aan het werk is.
Leer hoe AI op korte termijn ook voor jou aan het werk kan in een complex proces als productieplanning en hoe jij hiermee aan de slag kunt.
Voor deze bijeenkomst is slechts een beperkt aantal plaatsten beschikbaar

10-11 december 2019
Lean Innovation programma ‘Go Exponential!’
Dit intensieve tweedaagse programma leert leidinggevenden de impact van nieuwe technologie op bedrijf en werk te doorzien én benutten. Deelnemers krijgen de tools en vaardigheden mee die een antwoord bieden op de kansen en/of bedreigingen van disruptie en startups. Ze vergroten hun persoonlijke effectiviteit én innovatiekracht op spectaculaire wijze. Deelnemen kan individueel of in teams tot 4 personen per onderneming.
Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 9!

13 december 2019
Workshop: De invloed van directie en MT op innovatiekracht
Met Tilburg University onderzochten wij de invloed van de samenstelling van directie en managementteam op de innovatiekracht van bedrijven. In deze workshop presenteren we de resultaten van dit onderzoek. Ontdek waarom het sommige bedrijven wél en anderen maar niet lukt om voorop te lopen. Leer hoe jouw onderneming de innovatiekracht kan vergroten.
Deze bijeenkomst is voor de deelnemers aan het onderzoek met een beperkt aantal plaatsen voor andere geïnteresseerden.

1 t/m 3 april 2020
Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden
Begin april organiseren we de vernieuwde versie van ons unieke ‘Executive Leadership Program in Horti Business’. In 3 dagen verkennen we met een selecte groep top-ondernemers hoe de tuinbouw van de toekomst en hun bedrijven eruit kunnen gaan zien. Deze verkenning is gedreven door baanbrekende exponentiële ontwikkelingen. Naast Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations, bieden bijzondere gastsprekers vernieuwende inzichten hoe als leider richting te geven op weg naar dit toekomstbeeld.
Deelname aan dit programma is exclusief voor ondernemers of directieleden en begint met een nulmeting van ieder deelnemend bedrijf langs de exponentiële maatlat.

Nieuwe wegen ontdekken om een voorsprong op te bouwen? Meld je aan bij Hilenraad Academy! connect@hillenraadpartners.nl