Ben Verwaayen nieuwe voorzitter Expertcomité Hillenraad100

Hillenraad100 gaat voor meer dynamiek en biedt meer verbinding met de volgende generatie in tuinbouw, met de grote buitenwereld én met actuele thema’s. Na het succes van de SUB40-competitie van vorig jaar wordt een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan de Hillenraad100 – editie 2019. Dat betekent onder andere dat de nieuwe Hillenraad100 meer thematisch wordt ingestoken en dat de bedrijven in het onderzoek, meer dan bij eerdere edities, langs deze thematische lat worden gelegd.

Daarnaast vergroten we de dynamiek door een jaarlijks wisselend voorzitterschap van het Expertcomité. Martien Penning, Hillenraad100, hierover: ‘Vol trots kunnen we melden dat we dit jaar Ben Verwaayen bereid hebben gevonden ons Expertcomité voor te zitten! Dit stelt ons nóg beter in staat de Nederlandse tuinbouw nationaal en internationaal voor het voetlicht te brengen en uit te dagen tot volgende stappen.’ Ben Verwaayen is een van de vooraanstaande captains of industry. Voor velen hét voorbeeld van groots internationaal ondernemen in een dynamische ‘VUCA’-wereld. Een wereld die volatiel, onzeker, complex en ambigu is.

Penning: ‘We gaan daarom in het onderzoek voor de Hillenraad100 dit jaar op zoek naar de strategieën die de toonaangevende ondernemingen in huis hebben als antwoord op deze ontwikkelingen. Het vernieuwde Expertcomité zal het licht laten schijnen over de prestaties van de toonaangevende ondernemingen en hen voorzien van hun deskundig oordeel en visie. Graag bouwen we als Hillenraad100 mee aan een toekomstbestendige tuinbouw en verzetten wederom de bakens.’

Kijk voor meer informatie over de Hillenraad100 op www.Hillenraad100.nl