Dank voor jouw interesse, we nemen in week 21 contact met je op!

Agenda Hillenraad Academy

Hillenraad Academy stoomt de leiders van de toekomst klaar in de tuinbouw. We leggen verbinding met nieuwe, grensverleggende ontwikkelingen en kennis van buiten de sector. We organiseren unieke programma’s en bijeenkomsten voor ondernemers, directie en management die zich willen ontwikkelen.

Op de agenda voor de komende maanden:

Go Exponential! LSU Praktijkprogramma voor leidinggevenden
19 en 20 juni 2019

Ontwikkel als leider dé kennis en vaardigheden die horen bij deze tijd van snel opkomende nieuwe technologieën en disruptie. De exponentiële bril én de Lean Startup tools die dit tweedaagse intensieve programma biedt, zorgen voor een ongekende vergroting van persoonlijke effectiviteit én innovatiekracht.
Deelnemers aan dit programma zijn managers, specialisten en directieleden, individueel of in teams van maximaal 4 personen per bedrijf.
Eerdere deelnemers waarderen dit programma met een 8,5!

Data-gedreven naar ongekend succes!
27 juni 2019

Donderdag 27 juni nemen we met de LSU Community een kijkje in de keuken bij voetbalclub Ajax. Het succes van de club is ongekend, maar komt niet zomaar uit de lucht vallen. Achter de schermen werkt Ajax al jaren aan het data-gedreven ontwikkelen van spelers en tactiek. Dit met de halve finale in de Champions League én flinke opwaardering van de transferprijs van de spelersgroep als tastbare resultaten. De ‘training’ over dit data-gedreven businessmodel voor ondernemers uit de Flowers & Food staat onder leiding van de Chief Information Officer van Ajax.
NB. Deze bijeenkomst is exclusief voor onze LSU Community in Flowers & Food met alumni van Hillenraad Academy.

Exponentieel Leiderschap voor ondernemers en directieleden
25 t/m 27 september

Doe mee aan hét ‘Executive Leadership Program’ dat directieleden en ondernemers in de tuinbouw klaarstoomt voor de 21e eeuw. Maak kennis met baanbrekende exponentiële ontwikkelingen via Yuri van Geest, auteur van de wereldwijde bestseller Exponential Organisations en met exceptionele gastsprekers, gekoppeld aan de tuinbouwpraktijk door Hillenraad Partners. Bij deelname aan dit driedaagse programma hoort ook een nulmeting van ieder deelnemend bedrijf langs de exponentiële maatlat. Resultaat is een toekomstbestendige maatwerk aanpak voor jouw organisatie.

Eerdere deelnemers over dit programma:
Karin van der Eijk – VDE Plant/Intenz: ‘Waanzinnig intensief. Intrigerend van begin tot eind. Nog lang na-gestuiterd en vol ideeën aan de slag!’
Arjan Koppert – Koppert Biological Systems: ‘Veel inzichten opgedaan over hoe de vernieuwende exponentiële kijk op onze organisatie toe te passen. Leerzame discussies met collega’s uit de Flowers & Food en zeer inspirerende sprekers/trainers die dit zelf ook succesvol toepassen!’
Gert-Jan van Staalduinen – Logiqs BV: ‘Drie exceptionele topdagen met inspiratie, energie en doelgerichte stappen voor exponentiële groei. Een must voor strategische beslissers in de tuinbouw!’

Nieuwe wegen ontdekken om vooruit te gaan? Meld je aan bij Hilenraad Academy! connect@hillenraadpartners.nl