Veelbesproken Hillenraad100 komt dit jaar weer uit

Na het succes van het tussenjaar voor Hillenraad100 waarin de SUB40-generatie in het zonnetje stond, maakt de redactie zich in 2019 weer op voor de vertrouwde en veelbesproken Hillenraad100. Met de SUB40-editie ranking is duidelijk een gevoelige snaar geraakt. Het heeft bij de bedrijven een relevant onderwerp hoog op de agenda gezet en duidelijk gemaakt dat de nieuwe generatie staat te trappelen om hun bijdrage te leveren.

Voor de nieuwe Hillenraad100 maakt de redactie verbinding tussen de SUB40 en UP40. Hoe bepalen bedrijven hun koers in deze hoogconjunctuur, hoe verbinden zij zich met talent en hoe bereiden zij zich voor op andere tijden.

Voorspellingen
De tuinbouwsector is traditioneel bekend met het fenomeen van vette en magere jaren. Nu lijken de bomen weer tot de hemel te groeien en focussen bedrijven zich vooral op het managen van groei. Kunstmatige intelligentie en data-science doen haar intrede om de complexe processen inzichtelijk en voorspelbaar te maken. Tegelijkertijd worstelen ondernemers met keuzevraagstukken over waar zij nú hun mensen en middelen op in moeten zetten. Want stel dat die nabije toekomst anders uitpakt dan nu voorzien. Immers, de wereld verandert onder invloed van digitale technologie, politieke polarisatie en toenemende handelsbelemmeringen in een steeds minder voorspelbare wereld. Wat is hierbij de winnende strategie voor de toekomst?

Toekomstbestendigheid in Hillenraad100
Vooruitkijken en verbeteren is het dagelijkse werk van Hillenraad en omdat dit volledig aansluit bij de actualiteit kijkt het onderzoeksteam dit jaar specifiek naar de toekomstbestendigheid van bedrijven. Wie weten de onzekerheden van vandaag en morgen het beste te vertalen naar een succesvolle strategie voor vandaag en morgen. Kunt u zich meten met de meest toekomstbestendige en toonaangevende ondernemingen in de tuinbouw en wilt u meedingen naar een eervolle plaats in de Hillenraad100. Aanmelden kan tot 31 mei via onderzoek@Hillenraad100.nl.