In 2018 de HillenraadSUB40

De speciale editie van de Hillenraad100 heeft al veel vragen opgeleverd. Het thema van de SUB40 spreekt bij velen tot de verbeelding. Hoe ziet de volgende generatie ondernemers in de tuinbouw eruit, wat houdt ze bezig, wat zijn hun drijfveren? Hoe trekken we als tuinbouw hun aandacht en hoe boeien en binden we ze voor onze sector. Maar worden we sowieso gezien?

Deze vraag wordt met de dag actueler, zeker nu de signalen voor krapte op de arbeidsmarkt steeds duidelijker worden. We hebben veel moois te bieden maar weten high potentials dit? Dat geldt voor sector in het algemeen, maar natuurlijk voor uw onderneming in het bijzonder. Wat zijn de 40 ondernemingen die grote aantrekkingskracht hebben op de nieuwe generatie? Welke ondernemingen hebben hun werving op orde en spreken tot de verbeelding. Die vragen staan centraal in de speciale editie van de Hillenraad100.

SUB40-redactie
En omdat we niet over deze generatie willen praten, hebben we een frisse redactie gevormd van jonge ondernemende professionals met roots binnen of buiten de tuinbouw en nu allen werkzaam op een verantwoordelijke positie in de verschillende segmenten van de tuinbouw. Met hen zijn we op zoek gegaan naar de criteria die voor de nieuwe generatie van waarde zijn bij hun keuzes in onderneming en ondernemerschap.

Lonkend perspectief
Inmiddels zijn de onderzoeksvragen aan de kandidaat-bedrijven voorgelegd en zien wij met belangstelling uit naar de response. Hoe is de nieuwe generatie werkzaam in de Hillenraad100-bedrijvengroep en wat doen deze ondernemingen om antwoord te kunnen geven op de ambities van aanstormend talent? Zouden we een goed beeld kunnen vormen over het lonkend perspectief voor de SUB40-doelgroep?

Ook een SUB40-magnet?
Graag gaan we de komende maanden op zoek naar de kenmerken en drijfveren van de nieuwe generatie én de interactie van de sector. Mocht u vinden dat ook uw onderneming helemaal toegesneden is op deze doelgroep en wilt u meedoen in deze speciale competitie? U kunt zich nog aanmelden en meedingen naar een plaats in deze Top40. Wellicht speelt u zichzelf in de kijker als een ‘SUB40-magnet’ en bent u als beste voorbereidt op de wensen en eisen van deze tijd, waarin innovatie, wendbaarheid en team-spirit centrale thema’s lijken te zijn. Meldt u aan via info@Hillenraad100.nl