Hillenraad100-redactie zoekt SUB40 professionals

We kondigden het al aan op het Hortigala en in onze laatste nieuwsbrief van vorig jaar: 2018 is voor de Hillenraad100 een bijzonder themajaar. Dit jaar zetten we de nieuwe generatie tuinbouwprofessionals op het podium. Bovendien gaan we met vertegenwoordigers van deze nieuwe generatie invulling geven aan de redactie van het Hillenraad100-magazine én organiseren we met hen een bijzonder bijpassend jaarevent!

Bij deze roepen we professionals van onder de 40 jaar op om zich aan te melden voor een eervolle rol in deze speciale, eenmalige SUB40-redactie. Vertrekpunt voor deze unieke editie van de Hillenraad100 is de vraag hoe de SUB40 professionals vorm denken te geven aan een tuinbouw van wereldklasse. Met de hulp van de frisse blik van de jongere generatie zoomen we in op de bedrijven die volgens hen de ‘SUB40 magnets’ zijn en besteden we aandacht aan die onderwerpen die de onderstroom vormen voor vernieuwing in de tuinbouw.

SUB40

In 2018 gaan we op zoek naar wat ons wellicht meer bezig houdt dan we zelf denken. We gaan samen met de nieuwe tuinbouwgeneratie een oordeel vormen over wie dé nieuwe generatie tuinbouwtopondernemers zijn en ontdekken wat hen drijft. Ook verkennen we waar het talent van de toekomst werkzaam is of wil werken én welke doelen zij nastreven. Kort samengevat gaat Hillenraad in 2018 op zoek naar de SUB40-generatie in de tuinbouw. Welke mensen van onder de 40 jaar maken het verschil? Welke jonge ondernemingen en ondernemers zijn de spelers van de toekomst en welke gevestigde Hillenraad100-ondernemingen zijn de ‘SUB40 magnets’ waar het talent van nu wil werken? Wie gaan er bouwen aan een tuinbouw van wereldklasse? Wat zijn daarbij hun motieven, hun dromen, hun uitdagingen?

Redactie

Samen met een SUB40-redactie en SUB40-programmacommissie geven we vorm aan dit bijzondere themajaar en gaan we op onderzoek naar wat hén beweegt. Natuurlijk hebben we daarbij ook dit jaar weer een competitie en ranking van die SUB40-ondernemingen en -ondernemers die in 2018 het verschil maken. We leggen de Hillenraad100-onderneming tegen de SUB40-meetlat en publiceren dat in zowel een speciaal Hillenraad100-magazine als online.
We starten een beweging die uitmondt in een spetterend event. In plaats van het Hortigala vieren we dit jaar met de SUB40-generatie het SUB40-festival op een wijze die bij hen past.

Hierbij rekenen we als vanouds op de betrokkenheid en inzet van de geweldige ondernemingen en ondernemers in de tuinbouw! Wil jij als SUB40 professional meewerken aan dit bijzondere Hillenraad100 jaar? Meld je dan aan als kandidaat redactielid voor het magazine of voor de programmacommissie voor het event. Stuur een bericht voorzien van een korte motivatie naar Anita Bassie via AnitaBassie@Hillenraad100.nl.